Pogledaj upute

Prikaži udaljenost u

Koristi moju lokaciju za pronalak najbliže trgovine

Loading...

Upute

Da biste pronašli vama najbližu Trgovina Krk prodavaonicu, možete koristiti svoju lokaciju preko browsera ili u tražilicu unesite mjesto u kojem želite potražiti naše prodavaonice.

Naši marketi i supermarketi

Ugodan prostor, osoblje koje je uvijek ljubazno i spremno pomoći i bogata ponuda svega što Vam je potrebno u vašem kućanstvu, sve to u vašoj neposrednoj blizini.

Naše markete i supermarkete pronaći ćete na 77 adresa na raznim lokacijama. Od starih gradskih jezgri, preko poznatih ulica do modernih centara i turističkih naselja.

Naših 6 supermarketa nalaze se u Malinskoj, Krku, Šilu, Puntu i Ravnoj Gori. Na prostranim i ugodnim prostorima supermarketa pronaći ćete bogatu paletu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po super cijenama.

Naši mali marketi smješteni netom uz obalu ili u staroj gradskoj jezgri i poznatim ulicama imaju ugodan i lijep ambijent. U njima ćete pronaći sve prehrambene proizvode i ljubazno osoblje.

Male bogato opremljene trgovine u kampovima i turističkim naseljima, sa širokom paletom prehrambenih i neprehrambenih artikala posjetite od lipnja do rujna.

Nudimo vam...

Svježe voće i povrće – kod nas ćete pronaći namirnice koje će u potpunosti zadovoljiti sve Vaše kriterije, svježinu, kvalitetu i raznolikost.

Kruh i peciva… toplo i mirisno
U Trgovinama Krk Vas čeka raznoliki izbor kruha, peciva, toplih i mirisnih kroasana i snackova.

Svježe meso – dobro meso
U našim mesnicama čeka Vas svježe meso vrhunske kvalitete.

Katalozi

Katalog Trgovina Krk
21.05. - 30.05.
NTL Maxi tjedna ponuda
13.03. - 19.03.
Posebna ponuda
10.03.-20.03.
Katalog proizvoda
13.01. – 26.01.
NTL Maxi tjedna ponuda
30.01. – 05.01.
Play Video

Baš onako kako bi i Vi doma kuhali, ali za to nema potrebe dok je MANEŠTRICA tu. Ne trebate misliti što kuhati – marenda, ručak, užina ili jednostavno samo nešto slatko –  potražite na našim gastro odjelima.

Play Video

Brand Dobro meso garantira kvalitetu naših mesnih i suhomesnatih proizvoda.

Dobro meso pronađite u svim marketima i supermarketima Trgovina Krk.