Pogledaj upute

Prikaži udaljenost u

Koristi moju lokaciju za pronalak najbliže trgovine

Loading...

Upute

Ostale prodavaonice

Pet shop Agraria

Agraria Vam nudi veliki izbor hrane i opreme za kućne ljubimce, sadnica, sjemenja, zemlje, gnojiva i opreme za vrt. Pristupačno osoblje i ugodna kupovina samo su neki od razloga za Vašu posjetu.

Saznajte više

Tekstil "Leptirić"

U Leptiriću ćete pronaći široku ponudu odjeće za djecu 7-12 godina. Kvalitetna odjeća omogućava djetetu toplinu, miran san i uživanje u dječjim aktivnostima. Zato obogatite djetetovu garderobu dječjim kaputima, kišobranima, ogrtačima za kupanje, pidžamama, majicama, hlačama, modnim dodacima.

Uz bogatu ponudu dječje odjeće u Leptiriću možete pronaći muško i žensko donje rublje i kućanski tekstil, a da Vam kupovina bude lakša pomoći će Vam naše ljubazne prodavačice.

Saznajte više

Parfumerija i poklon galerija "Rožica"

Uz primamljivu ponudu parfema, u Rožici ćete bez problema naći i prigodan poklon za svoje najdraže.

U najvažnijim trenutcima kada izgovaramo ili čujemo volim te, sretno, puno zdravlja sreće i ljubavi …tada i poklanjamo.
Ako želite sebe i svoje bližnje iznenaditi lijepim poklonom dođite u Rožicu.

Saznajte više

Centralno skladište prehrane

U Malinskoj se nalazi naše centralno skladište prehrane, koje je točka u logističkoj mreži u kojem se prehrambena roba prije svega prihvaća, skladišti i na kraju prosljeđuje odnosno distribuira dalje.

U skladištu se kratkotrajno ili dugotrajno pohranjuje raznovrsna prehrambena roba, osjetljiva na atmosferske promjene. Zaprimljena roba se sortira i skladišti sa skupinom robe koja zahtjeva iste ili slične uvjete čuvanja robe. Skladišti se u regalima, skladišnim prostorima i hladnjačama.

Saznajte više

Skladište neprehrambene robe

Skladište neprehrambene robe nalazi se na adresi Sv. Vid Miholjice 202 u Malinskoj. Skladište je posebno uređen i tehnički opremljen prostor koji služe za prihvaćanje, evidentiranje i čuvanje robe.

Naše skladište neprehrambene robe je polazna točka opskrbe naših prodavaona. Većina robe dolazi šleperima u paletnim količinama, ista se pregledava, zaprima i skladišti u skladišni prostor zatvorenog tipa. Iz skladišta se otprema našim kamionima u prodavaone.

Saznajte više